Menu
Giriş Yap
Eğitim Videoları
Ticimax Destek Merkezi
Aradığınız konuyla ilgili hazır dokümanlara hızlıca ulaşmak için anahtar kelime girebilirsiniz.
Anasayfa
Ticimax'a Giriş
Sözleşmeler
Kategoriler
Ticimax Admin Panel
Ticimax Panel - Giriş
Ticimax Panel - Anasayfa
Ticimax Panel - Ürünler
Ticimax Panel - Siparişler
Ticimax Panel - Modüller
Ticimax Panel - Üyeler / Bayiler
Ticimax Panel - Tasarım
Ticimax Panel - SEO
Ticimax Panel - Raporlar
Ticimax Panel - Entegrasyonlar
Ticimax Panel - Kampanyalar
Ticimax Panel - Ayarlar
SIKÇA SORULAN SORULAR
Ticimax'a Giriş
Kullanıcı Oluşturma
Firma Bilgileri
Sözleşmeler
Destek Talebi Oluşturma
Bakım Modu
Tasarım
Tasarım Ayarları
Tema Yönetimi
Menü Yönetimi
Slider Yönetimi
Blok Yönetimi
Sayfa Tasarım Sihirbazı
Sistem Mail Tasarımları
Bildirim Şablon Yönetimi
Ürünler
Ürün Yönetimi
Kategori Yönetimi
Varyasyon Yönetimi
Excel ile Ürün Yükleme
Gelişmiş Ürün Sıralama
Toplu Ürün İşlemleri
Teknik Detay Yönetimi
Modüller
Blog Yönetimi
Sayfa Yönetimi
Instagram Shop
Toplu SEO İşlemleri
Süreli Pop-Up
Takım Modülü
Dinamik Form
Kombin Modülü
Toplu Mail Gönderme
Chrome Bildirim Modülü
Kasa Önü Fırsatları
Sipariş Hatırlatma
Lookbook
Kapıda Ödeme Onay Modülü
Toplu Resim Yükleme
Kargo Ayarları
Kargo Yönetimi
Kargo Desi Ayarları
Kargo Entegrasyon Yönetimi
Ödeme Ayarları
Sanal Pos Ayarları
Havale
Kampanyalar
Kampanya Sihirbazı
Kampanya Raporları
Hediye Çeki Oluşturma
Genel Ayarlar
Mail Hesabı Oluşturma
Mail Server Ayarları
Arama Yapılan Kelimeler
Facebook Pixel Kodu Ekleme
Siparişler
Sipariş Listesi
Panelden Sipariş Oluşturma
Üye Yönetimi
Üyelik Sayfa Yönetimi
Üye Mail Kampanyaları
Üye & Bayi Grupları
WMS (Depo Yönetim Sistemi)
WMS Sipariş Yönetimi
WMS Ürün Yönetimi
WMS Raporlar
WMS Depo Yönetimi
WMS İade Yönetimi
WMS Ayarlar Sekmesi
WMS Hesabım
Entegrasyonlar
Paraşüt Entegrasyonu
Google Yorum Entegrasyonu
Google Analytics Entegrasyonu
Criteo Entegrasyonu
Xml Çıktı Ayarları
Anlaşmalı Olduğumuz Xml Şirketleri
Yandex Metrica Entegrasyonu
Kargo Entegrasyonu
Pazaryeri Entegrasyonu
SMS Entegrasyonu
E-Fatura, E-Arşiv Entegrasyonu
Test Menüsü
Uyumsoft E-Fatura,E-Arşiv Entegrasyonu
QNB e-Finans E-Fatura,E-Arşiv Entegrasyonu
EDM Bilişim E-Fatura,E-Arşiv Entegrasyonu
Doğan E-Dönüşüm E-Fatura,E-Arşiv Entegrasyonu
HepsiBurada E-Fatura,E-Arşiv Entegrasyonu
SEO
Toplu SEO Güncelleme
SEO Raporları
Arama Motoru Doğrulama İşlemleri
Sitemap
Raporlar
Üye Raporları
Ürün Raporları
Seo Raporları
Kampanya Raporları
Satış Raporları
Versiyon Notları
8.13.29 Versiyon İçeriği
8.13.115 Versiyon İçeriği
8.11.209 Versiyon İçeriği
8.11.226 Versiyon İçeriği
8.11.232 Versiyon İçeriği
8.11.242 Versiyon İçeriği
8.11.280 Versiyon İçeriği
8.11.302 Versiyon İçeriği
8.11.315 Versiyon İçeriği
8.11.329 Versiyon İçeriği
8.11.337 Versiyon İçeriği
8.11.359 Versiyon İçeriği
8.11.391 Versiyon İçeriği
Mobil İşlemleri
Android İşlemleri
Ios İşlemleri
Ortak Talepler
Zorunlu Bilgilendirme Sayfaları
Mesafeli Satış Sözleşmesi (örnektir)
Sözleşmeler > Mesafeli Satış Sözleşmesinin düzenlemesine gelerek sözleşmelerde hangi parametrelerin yer almasını istiyorsanız , kullanılabilir parametrelerden kopyalayabilir ve ilgili içerik alanından paramterenizi konumlandırabilirsiniz.
Sözleme örnek metini aşağıda ki gibidir.
MADDE 1- TARAFLAR
1.1- SATICI:
Ünvanı : {FIRMAUNVAN}
Adresi : {FIRMAADRES}
Telefon :{FIRMATELEFON}
Fax :{FIRMAFAX}
E-mail:{FIRMAEPOSTA}
1.2- ALICI:
Adı/Soyadı/Ünvanı : {TESLIMATALICI}
Adresi:{TESLIMATADRES}
Telefon:{TESLIMATTELEFON}
E-mail:{TESLIMATEPOSTA}
MADDE 2- KONU
İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'nın SATICI'ya ait {FIRMAUNVAN} internet sitesinden elektronik ortamda siparişini yaptığı aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen ürünün satışı ve teslimi ile ilgili olarak 4077 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeleri Uygulama Esas ve Usulleri Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerinin saptanmasıdır.
MADDE 3- SÖZLEŞME KONUSU ÜRÜN
Tarih : {TARIH}
{URUNKALEMLERI}
Ürün Adı
Adet
Toplam Ürün Tutarı
Ürünlerin cinsi ve türü,miktarı,marka/modeli rengi satış bedeli yukarıda belirtildiği gibidir.
Ödeme şekli: {ODEMETIPI}
Teslimat adresi: {TESLIMATADRES}
{ODEMETIPI} ile Toplam {ODENENTUTAR}
MADDE 4- GENEL HÜKÜMLER
4.1- ALICI, {FIRMAUNVAN} internet sitesinde sözleşme konusu ürünün temel nitelikleri, satış fiyatı ve ödeme şekli ile teslimata ilişkin ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder.
4.2- Sözleşme konusu ürün, yasal 3 günlük süreyi aşmamak koşulu ile her bir ürün için ALICI'nın yerleşim yerinin uzaklığına bağlı olarak internet sitesinde ön bilgiler içinde açıklanan süre içinde ALICI veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim edilir.
4.3- Sözleşme konusu ürün, ALICI'dan başka bir kişi/kuruluşa teslim edilecek ise, teslim edilecek kişi/kuruluşun teslimatı kabul etmemesininden SATICI sorumlu tutulamaz.
4.4- SATICI, sözleşme konusu ürünün sağlam, eksiksiz, siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgeleri ve kullanım klavuzları ile teslim edilmesinden sorumludur.
4.5- Sözleşme konusu ürünün teslimatı için işbu sözleşmenin imzalı nüshasının SATICI'ya ulaştırılmış olması ve bedelinin ALICI'nın tercih ettiği ödeme şekli ile ödenmiş olması şarttır. Herhangi bir nedenle ürün bedeli ödenmez veya banka kayıtlarında iptal edilir ise, SATICI ürünün teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.
4.6- Ürünün tesliminden sonra ALICI'ya ait kredi kartının ALICI'nın kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız veya hukuka aykırı olarak kullanılması nedeni ile ilgili banka veya finans kuruluşun ürün bedelini SATICI'ya ödememesi halinde, ALICI'nın kendisine teslim edilmiş olması kaydıyla ürünün 3 gün içinde SATICI'ya gönderilmesi zorunludur. Bu takdirde nakliye giderleri ALICI'ya aittir.
4.7- SATICI mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar nedeni ile sözleşme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu ALICI'ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini, ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI'nın siparişi iptal etmesi halinde ödediği tutar 10 gün içinde kendisine nakten ve defaten ödenir.
4.8- Garanti belgesi ile satılan ürünlerden olan veya olmayan ürünlerin arızalı veya bozuk olanlar, garanti şartları içinde gerekli onarımın yapılması için SATICI'ya gönderilebilir, bu takdirde kargo giderleri SATICI tarafından karşılanacaktır.
MADDE 5- CAYMA HAKKI
ALICI, sözleşme konusu ürürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde SATICI'ya faks, email veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün 6. madde hükümleri çercevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün SATICI'ya gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura aslı gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez. Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli SATICI tarafından karşılanır.
MADDE 6- CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER
Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, hızlı bozulan veya son kullanım tarihi geçen ürünler için cayma hakkı kullanılamaz. Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.
-Taşınabilir Bilgisayar (Orijinal işletim sitemi kurulduktan sonra iade alınmayacaktır.)
-Her türlü yazılım ve programlar
-DVD, VCD, CD ve kasetler
-Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)
-Hür türlü kozmetik ürünleri
-Telefon kontör siparişleri
MADDE 7- YETKİLİ MAHKEME
İşbu sözleşmenin uygulanmasında, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri ile ALICI'nın veya SATICI'nın yerleşim yerindeki Tüketici Mahkemeleri yetkilidir.
Siparişin gerçekleşmesi durumunda ALICI işbu sözleşmenin tüm koşullarını kabul etmiş sayılır.
SATICI
{FIRMAUNVAN}
ALICI
{TESLIMATALICI}
Bu Bölümde
Kullanıcı Oluşturma
Firma Bilgileri
Sözleşmeler
Destek Talebi Oluşturma
Bakım Modu
Bu İçerik Faydalı Oldu Mu?
Hayır
Aradığım şey bu değildi.
Yeterli sayıda örnek yok.
Bilgilerin anlaşılması zor.
Bilgiler sorunumu çözmüyor.
Diğer
Ticimax E-Ticaret
Hakkımızda
Referanslarımız
Kişisel Verileri Koruma
Gizlilik
Bize Ulaşın
E-Ticaret Bilgi Bankası
E-Ticaret Sözlüğü
İnternetten Nasıl Satış Yapılır?
E-Ticaret Siteleri Google Analytics Filtreleme Raporlarını Nasıl Kullanabilir?
E-Ticaret Sitenizin Performansını Nelere Göre Değerlendirmelisiniz?
İnternetten Satış Yapmak İçin Gerekenler
REFERANS
Referanslarımız
Ne Söylediler?
Başarı Hikayeleri
KAMPÜS
Eğitim Videoları
Destek Sistemi
Webinar Kayıt
Eğitim Kayıt
ÜRÜNLERİMİZ
E-Ticaret Paketleri
İleri Seviye Bulut E-Ticaret Çözümleri
E-İhracat Çözümleri
Ticimax Custom Made
*Ticimax'lılara Özel Kampanyalar
ENTEGRASYONLAR
Muhasebe - Erp Entegrasyonları
Pazaryeri Entegrasyonları
Xml Tedarikçi Entegrasyonları
Santral Entegrasyonları
Ödeme Sistemi Entegrasyonları
Kargo Entegrasyonları