Ticimax Destek Merkezi

Aradığınız konuyla ilgili hazır dokümanlara hızlıca ulaşmak için anahtar kelime girebilirsiniz.

Footer Tasarla

 
Ticimax Yeni Panel Mevcut Panel


Gelişmiş footer tasarlama modülü ile birlikte , herhangi bir kod bilgisi olmadan dilediğiniz gibi tut sürekle ve kolay arayüzle footer tasarımlarınızı yapılandırabilirsiniz.
Tasarım>Tasarım Ayarları>Footer Tasarımları alanından, “Yeni Ekle” butonuna tılayabilirsiniz.
Yeni Ekle butonu üzerinden açılan ekranda Tanım ve tasarımın geçerli olduğu ülke- dil bilgileri girilerek kaydebilirsiniz.


 

Bu özellik sayesinde ülkeye göre, dile göre footer tasarımınızı oluşturabilirsiniz.

Ardından “İşlemler” kısmından Tasarla butonuna tıklayarak footer tasarımınzı oluşturabilirsiniz.


 

Öncelikle, satır bloklarınızı oluşturmanız gerekmektedir.

Örnek; tek satır, ikili satır, üçlü satır veya farklı satır dizaynlarını ekleyebilirsiniz.

Ardından tut- sürükle ile sol tarafta ki widgetları ekleyebilirsiniz.


 

Eklediğiniz menünün üzerine gelip; düzenleyebilir veya farklı sütuna taşıyabilirsiniz.

Açılan sol tarafta ki pencere de ekleme veya çıkarma yapabilirsiniz. Eklediğiniz texte link belirleyebilirsiniz.<

“Geri Al” butonu ile geri alabilirsiniz.

Style menüsü üzerinden; yazıların boyutunu, rengini ayarlayabilirsiniz. Ek olarak yazıları ortalayabilir veya sağa, sola yaslayabilirsiniz.


 

İleri Seviye Ayarlar tabına tıklayıp, padding ve marginlerini ayarlayabilir ve class ekleyebilirsiniz.

Responsive menüsünde; footerın mobil ve tablet görünümlerini de kontrol edebilir; ilgili footer tasarımını sadece mobil de gözükecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
 

Bu sayede mobile özel veya webe özel footer tasarımları gerçekleştirebilirsiniz.>



 

Herhangi bir eklediğiniz görseli veya texti yine sadece webte pasife alabilir mobilde aktif duruma düşürebilirsiniz.



 

Hazır şablonlar tabı üzerinden; sistemde yüklü olan hazır şablonları önizleyip düzenlemeler sağlayabilirsiniz.


 

Banka logolarını ekleyip; defaultta gelen bankaların görsellerinin güncelleyebilir veya yeni ekleme yapabilirsiniz.


 

Html olarak eklenmesi gereken blokları örnek etbis kaydı gibi, durumlar da text widget ekleyip; html kodu text alanına yapıştırabilirsiniz.


 

Kaydete butonuna tıklayarak yaptığımız işlemleri kaydedebilir, kaydet ve sitede gör butonuna tıkladığınız da yan sekme de siteniz açılıp direkt olarak canlıda görünümü sağlayacaktır.<



 

Ek olarak bilinmesi gerekenler;

-E-bülten  footer tasarımına sadece bir kere eklenebilir. Birden fazla e- bülten bloku eklenemez.

- Padding ve marginler de sıralı artış yerine farklı değerler vermek için zincir butonuna tıklayabilirsiniz.







 

Bu İçerik Faydalı Oldu Mu?
Adres : Turgut Özal Bulvarı Rumi Sokak Ticimax Plaza No:31 Ataşehir - İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  /  E-Mail : [email protected]
© 2005-2018 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.